India

€ 2.300,–

Ierland

€ 1.800,–

Italie

€ 2.650,–

Jamaica

€ 2.850,–

Nepal

€ 2.700,–

Nigeria

€ 2.800,–

Zimbabwe

€ 2.600,–

Ierland

€ 1.800,–

Roemenië

€ 2.650,–

USA

€ 3.250,–

Noorwegen

€ 2.700,–

Duitsland

€ 1.800,–

Wat moet ik doen?

De officiële documenten die we nodig hebben voor de overledene zijn:

    *Overlijdensakte
    *Paspoort

We vragen ook om uw contactgegevens bij het regelen van repatriëring.

Het eerste dat u moet doen als repatriëring nodig is, is de gegevens die u nodig heeft, verzamelen en ons deze verstrekken. Repatriëring Internationaal zorgt dan voor alle verdere aspecten van de repatriëring totdat de overledene zijn eindbestemming heeft bereikt.

Voor een persoon die overlijdt in een ziekenhuis wordt door een arts van het ziekenhuis een akte van overlijden opgemaakt. Tevens wordt er in de gemeente waar iemand is overleden aangifte gedaan van het overlijden. Het overlijden kan ook worden geregistreerd bij een consulaat. Als iemand buiten het ziekenhuis overlijdt moet een arts komen die een akte van overlijden opmaakt. Net zo als bij een overlijden in het ziekenhuis moet er aangifte worden gedaan van het overlijden. Als het overlijden het gevolg is van een ongeval of misdrijf wordt er direct contact opgenomen met de politie en een arts. Omdat er eerst onderzoek door de politie moet worden verricht wordt het lichaam in beslag genomen. Zodra het onderzoek klaar is wordt het lichaam vrijgegeven voor vervoer van of naar Nederland.

Bel bij overlijden: 085- 1306447

Vraag een offerte aan

Repatriëring Internationaal streeft ernaar de kosten van repatriëring zo laag mogelijk te houden.
Volledige repatriëringsservice vanuit het Nederland, prijzen vanaf:

Repatriëring met vliegtuig

Bel voor een offerte en om uw arrangementen verder te bespreken.

Repatriëring met rouwauto

Bel voor een offerte en om uw arrangementen verder te bespreken.

Doodskisten, kisten en urnen

Repatriëring Internationaal heeft doodskisten, kisten en urnen die geschikt zijn voor zowel repatriëring reizen als uitvaartdiensten. Bij het vervoeren van de overledene kunnen wij zorgen voor een hermetisch afgesloten kist, kist of urn voor transport.

Hoe vindt repatriëring na overlijden plaats vanuit het buitenland?

Het stoffelijk overschot wordt gerepatrieerd. Een repatriëring wordt verzorgd door de nabestaanden in samenwerking met een uitvaartonderneming (in het land van overlijden) . Wij verzorgen de wettelijke formaliteiten ter plaatse. De overledene moet worden verzorgd voor het vervoer, formaliteiten aan de grens (op het vliegveld of per auto) moeten worden geregeld. Vaak wordt het lichaam van een overledene gebalsemd omdat tussen het tijdstip van overlijden en de begrafenis/crematie vaak meer tijd zit dan dat iemand in Nederland overlijdt.

Als het vervoer naar Nederland per vliegtuig plaatsvindt wordt de overledene vervoerd in een zinken kist die volledig afgesloten is. Als de overledene in Nederland is aangekomen kan de begrafenis/crematie plaatsvinden. In de plaats van overlijden is een akte opgemaakt die moet worden ingeschreven bij de burgerlijke stand van de woonplaats van de overledene.

Voor het  overbrengen van overledene tot volledige uitvaart in Nederland of andere  landen kunt u op ons rekenen.

Vervoer met auto is tot 2000 km goedkoper dan met vliegtuig.

Omdat prijzen kunnen verschillen kunt u met ons contact op nemen.

Met auto wordt er € 0,85 ct/km berekend

Het stoffelijk overschot wordt gerepatrieerd.

Een repatriëring wordt verzorgd door de nabestaanden in samenwerking met een uitvaartonderneming (in het land van overlijden).

Wij verzorgen de wettelijke formaliteiten ter plaatse.

De overledene moet worden verzorgd voor het vervoer, formaliteiten aan de grens (op het vliegveld of per auto) moeten worden geregeld.

Vaak wordt het lichaam van een overledene gebalsemd omdat tussen het tijdstip van overlijden

en de begrafenis/crematie vaak meer tijd zit dan dat iemand in Nederland overlijdt.

Tip: Maak pas een afspraak voor een uitvaartdienst als de overbrenging van het lichaam naar huis is afgerond.